Stuur ons een mail

Stuur ons een mail


Geïntegreerd in al uw systemen, geautomatiseerd, live te volgen.
Kostenbesparing in warehouse-activiteiten en verzend- & bezorgkosten.
Veel klantvriendelijker.

Hoe werkt dit met DeliveryMatch?

  • Uw klant meldt vanuit de webwinkel rechtstreeks zijn retour aan in een retouren dashboard. Hierbij ziet hij enkel de inhoud van zijn order.
  • DeliveryMatch selecteert de retourproducten en voorziet deze van een code behorend bij de reden van retour. Dit kunnen er meerdere zijn wanneer het om meerdere producten en verschillende redenen van retour gaat. De beschikbare redencodes kunt u zelf aanmaken en wijzigen.
  • Vervolgens kiest uw klant een verzendmethode met eventuele kosten uit de mogelijkheden die u ingesteld heeft. Eventueel bijbehorende kosten kunnen realtime van inkoop naar verkoop doorberekend worden door DeliveryMatch, evenals de door u gewenste manier waaròp doorberekend moet worden (staffels, drempels). Indien u ‘afhalen op een adres’ aanbiedt,  berekent DeliveryMatch ook hier weer realtime, net als in de checkout bij de aankoop, wanneer dat door welke vervoerders gedaan kan worden tegen welke kosten.
  • De retourzending wordt hierna automatisch aangemaakt en aangemeld bij de vervoerder. Uw klant ontvangt automatisch een e-mail met het verzendlabel. De status van de retourzending kunt u overal volgen, in al uw gekoppelde systemen èn online.

Sales engine & Cost saver

  • Meer omzet van terugkerende klanten door de prettige manier van retourneren.
  • Besparing van veel operationele kosten doordat uw klant zelf de retourzending in zijn geheel afhandelt, zonder tussenkomst van uw klantenservice en/of de vervoerder.
  • U weet in een vroeg stadium wat er wanneer retour gaat komen.