Stuur ons een mail

Stuur ons een mail


Geïntegreerd in al uw systemen, geautomatiseerd, live te volgen.
Kostenbesparing in warehouse-activiteiten en verzend- & bezorgkosten.
Veel klantvriendelijker.

Door ons systeem kunt u het retourenmanagement van uw webshop eenvoudig en snel regelen. Het wordt geïntegreerd in al uw systemen, geautomatiseerd en is live te volgen. Dit zorgt voor kostenbesparing in warehouse-activiteiten en verzend- en bezorgkosten. Op deze pagina leggen we u graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Hoe werkt retourenmanagement via ons systeem?

Uw klant meldt vanuit de webwinkel rechtstreeks zijn of haar retour aan in het daarvoor bestemde dashboard. Hierbij is enkel de inhoud van de order zichtbaar. Het TMS-systeem van DeliveryMatch selecteert de retourproducten vervolgens en voorziet deze van een code behorend bij de reden van retour. Dit kunnen er meerdere zijn wanneer het om meerdere producten gaat. De beschikbare redencodes kunt u zelf aanmaken en wijzigen. Vervolgens kiest uw klant een van de verzendmethodes uit die u ingesteld heeft waarbij multi-, cross- en omnichannellevering mogelijk is. Eventueel bijbehorende kosten kunnen realtime van inkoop naar verkoop doorberekend worden door ons systeem, evenals de door u gewenste manier waarop doorberekend moet worden (staffels, drempels). Indien u ‘afhalen op een adres’ aanbiedt, berekent DeliveryMatch ook hier weer realtime wanneer dat door welke vervoerders gedaan kan worden en tegen welke kosten. De retourzending wordt hierna automatisch aangemaakt en aangemeld bij de vervoerder. Uw klant ontvangt automatisch een e-mail met het verzendlabel. De status van de retourzending kunt u in alle gekoppelde systemen en online volgen. Op deze manier behoudt u het overzicht en zorgt u voor goed retourenmanagement en correct voorraadbeheer.

Profiteer van sales engine en cost saver

Door bij uw retourenmanagement gebruik te maken van ons systeem behaalt u meer omzet van terugkerende klanten door de prettige manier van retourneren. Daarnaast bespaart u op operationele kosten doordat de klant zelf de retourzending afhandelt, zonder tussenkomst van uw klantenservice en/of de vervoerder. Ook weet u in een vroeg stadium wat er wanneer retour gaat komen. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@deliverymatch.nl of bel ons op 0031 (0)85 06 08 666.