Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

✔ Realtime front-end integraties met webshops ✔ Wij kunnen het regelen van checkout tot deurbel ✔ Veel webshops, ERP, WMS systemen en vervoerders gekoppeld

DeliveryMatch is een van de TMS-leveranciers in Nederland die de meest complete verzendoplossing aanbiedt. Dit betekent dat u het volledige logistieke proces van uw webshop via ons systeem kunt regelen. Van checkout tot deurbel worden alle stappen in het verzendproces automatisch in gang gezet. Op basis van de wensen van uw klant worden de leveringsopties gekozen. Wilt de klant zijn of haar bestelling bijvoorbeeld laten afleveren op het woonadres of juist bij een afhaallocatie? En welke dag en tijd zijn gewenst? Bij de checkout wordt al deze informatie door ons systeem verzameld. Op basis van deze informatie worden de juiste vervoerder, het magazijn en het afhaalpunt geïnformeerd en wordt het verzendproces in gang gezet.

Vraag demo aan

 

TMS-leveranciers: wij bieden de beste service en uitstekende voordelen

In Nederland zijn er diverse TMS-leveranciers, maar bij DeliveryMatch profiteert u van de beste service en vele voordelen. Zo stopt onze service niet bij het verzamelen van de juiste verzendmethode bij de checkout en het informeren van betrokken partijen. Door ons systeem wordt alles automatisch in gang gezet. Denk hierbij aan het aanmaken van een verzendlabel, het opstellen van de juiste track-and-trace informatie en het in orde maken van de benodigde transportdocumenten. Daarnaast is het mogelijk om de retourzendingen te beheren. Al deze stappen zijn erg belangrijk in het verzendproces en moeten daarom soepel verlopen. Zo blijft uw klant tevreden en is de kans groter dat hij of zij terugkomt. Dit zorgt zowel voor een hogere retentie als conversie.

 

Neem contact met ons op

DeliveryMatch is een van de beste TMS-leveranciers in ons land en helpt u daarom graag bij het regelen van uw logistieke proces. Ons systeem zorgt voor realtime front-end integraties met webshops. We zijn al aan vele webshops, ERP, WMS-systemen en vervoerders gekoppeld. Daarnaast werkt onze software omzetverhogend en kostenverlagend. Heeft u interesse en wilt u een demo aanvragen? Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@deliverymatch.nl of bel ons op 0031 (0)85 06 08 666. Wij helpen u graag verder!

Stuur ons een e-mail