Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

Het DeliveryMatch-team

Ons team bestaat uit een aantal innovatieve en fantastisch samenwerkende mensen met veel kennis op het gebied van IT en/of logistiek. Samen streven we optimale logistieke processen na.

Ons doel is dat u kunt voldoen aan de toenemende logistieke wensen van zowel online als offline consumenten. Dit zonder dat het een ingewikkeld en/of duur of grapje is. Een optimale logistieke organisatie biedt namelijk juìst een kans om te besparen op logistieke en warehousekosten èn om meer omzet te genereren met uitgebreide logistieke service en betrouwbaarheid hiervan. Wij noemen het:

Van online barrière & cost center naar sales engine & cost saver

En hoe doen we dat?

Door al in de checkout tijdens het aankoopproces te sturen op het logistieke proces. Hiervoor moet al vanaf de eerste klik in het online aankoop proces logistieke informatie verzameld worden en de logistiek gestuurd worden.

Van push naar pull!
want
De ‘last mile’ begint bij de eerste klik!

 

Naar Sales Engine & Cost Saver

Cartoon realtime integratie
Cartoon verhoog uw omzet

Oprichter

Roland Slegers-Leijsten heeft na en tijdens zijn diverse studies jarenlange ervaring opgedaan in de logistiek. Hij werkt als interim-manager, is consultant, coacht en traint managementteams, geeft lezingen en workshops, geeft les aan de Breda University of Applied Science in de vakken ‘e-Commerce Logistics’ en ‘Human Behavior van de Minor Change Management’, is jurylid van de Verkiezing ‘Logistieke Webshop van het Jaar’, heeft diverse onderzoeken naar e-Commerce Logistiek gedaan, publicaties en proefschriften geschreven en boeken uitgegeven.

Voor meer informatie, zie deze linken:

Bekijk oplossingen