Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

Het DeliveryMatch-team

Ons team bestaat uit een aantal innovatieve en fantastisch samenwerkende mensen met veel kennis op het gebied van IT en/of logistiek. Samen streven we optimale logistieke processen na.

Ons doel is dat u kunt voldoen aan de toenemende logistieke wensen van zowel online als offline consumenten. Dit zonder dat het een ingewikkeld en/of duur of grapje is. Een optimale logistieke organisatie biedt namelijk juìst een kans om te besparen op logistieke en warehousekosten èn om meer omzet te genereren met uitgebreide logistieke service en betrouwbaarheid hiervan. Wij noemen het:

Van online barrière & cost center naar sales engine & cost saver

En hoe doen we dat?

Door al in de checkout tijdens het aankoopproces te sturen op het logistieke proces. Hiervoor moet al vanaf de eerste klik in het online aankoop proces logistieke informatie verzameld worden en de logistiek gestuurd worden.

Van push naar pull!
want
De ‘last mile’ begint bij de eerste klik!

 

Naar Sales Engine & Cost Saver

Rick

Project Manager

Yoeri

Project Manager

Niels

Project operator

Jeanine

Project operator

Lucas

Project operator

Anas

Project operator

Kris

Intern

Koen

Senior developer

Julian

Senior developer

Rebecca

Developer

Mohamed

Senior developer

Sharif

Developer

Mike

Junior developer

Jesse

Junior developer

Bilal

Junior developer

Robin

Junior developer

Jan

Sales Support

Jan Henrik

Sales Representative Germany

Tom

COO

Rick

CTO

Roland

Founder/CEO

In Memoriam

Ruud

Senior developer & support operator

Cartoon verhoog uw omzet

Oprichter

Dr. Roland Slegers-Leijsten is de Founder en CEO van DeliveryMatch. Hij heeft na en tijdens zijn diverse studies jarenlange ervaring opgedaan in de Logistiek. Hij werkt als interim-manager, is consultant, coacht en traint managementteams, geeft lezingen en workshops, geeft les aan de Breda University of Applied Science in het vak ‘e-Commerce Logistics’ en heeft diverse onderzoeken naar e-Commerce Logistiek gedaan, publicaties en proefschriften geschreven en boeken uitgegeven. Hij heeft bedrijven zoals AH Online en Blokker geholpen met het opzetten en aansturen van hun Logistieke Online, Multichannel en Omnichannel operaties, dit zowel in operationele rollen, als projectmanager en als consultant. Al deze kennis en ervaring is, samen met die van het DeliveryMatch team, vertaald in de unieke Transport Management & Verzend Software van DeliveryMatch.

Voor meer informatie, zie deze linken:

Bekijk oplossingen