Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

✔ Realtime front-end integraties met webshops ✔ Wij kunnen het regelen van checkout tot deurbel ✔ Veel webshops, ERP, WMS systemen en vervoerders gekoppeld

Als ontwikkelaar van een slim logistiek systeem zijn wij onderdeel geworden van het netwerk van Exact-partners. De Exact-partners bieden klanten oplossingen op het gebied van automatiseringsprocessen en functieontwikkeling. DeliveryMatch is ook onderdeel van dit partnernetwerk en wij bieden klanten een eenvoudige oplossing voor het verzenden van producten.

Vraag demo aan

 

Exact-partners: wat zijn de voordelen?

DeliveryMatch biedt realtime integraties voor onder andere ERP- en WMS-systemen. De hele keten vanaf het plaatsen van een order tot het moment van afleveren wordt automatisch in gang gezet. Nadat uw klant producten heeft besteld, worden de betrokken partijen via ons systeem op de hoogte gesteld. Deze partijen worden samengebracht en op elkaar afgestemd. Zo verloopt het verzend- en transportproces erg soepel. Daarnaast regelt het systeem ook zaken als het verzendlabel, track-and-trace-informatie en de benodigde transportdocumenten. Naast dat de software de verzending in gang zet, controleert u met dit systeem ook de voorraad en regelt u eenvoudig het retourenmanagement.

 

Neem voor vragen contact met ons op

Vereenvoudig uw logistieke proces en zorg dat uw kosten afnemen en uw omzet stijgt. De verzending gaat soepel en snel en dat merken uw klanten. De kans is daarom groot dat zij bij u terugkomen. Dit verhoogt de retentie en conversie van uw webshop. Niet voor niets zijn we onderdeel geworden van het netwerk van Exact-partners. Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag dan een demo aan of maak direct een account aan. Voor vragen belt u ons op 0031 (0)85 06 08 666 of stuurt u een e-mail naar info@deliverymatch.nl.

Stuur ons een e-mail