Exact partners — DeliveryMatch

Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

✔ Realtime front-end integraties met webshops ✔ Wij kunnen het regelen van checkout tot deurbel ✔ Veel webshops, ERP, WMS systemen en vervoerders gekoppeld

Als ontwikkelaar van een slim logistiek systeem zijn wij onderdeel geworden van het netwerk van Exact partners. Dit bedrijf heeft een uitgebreid partnernetwerk van onder andere resellers, accountants en developers. De Exact partners bieden klanten oplossingen op het gebied van automatiseringsprocessen en het ontwikkelen van extra functies. DeliveryMatch is ook onderdeel van dit partnernetwerk en wij bieden klanten met ons systeem een eenvoudige oplossing voor het verzenden van producten. Wij richten ons voornamelijk op retailers, transportbedrijven, logistiek dienstverleners, fabrikanten en importeurs.

Vraag demo aan

 

Exact partners: wat zijn de voordelen?

Ons systeem biedt realtime front-end integraties voor onder andere webshops. De hele keten van check-out tot deurbel wordt automatisch in gang gezet. Nadat uw klant producten uit uw webshop heeft besteld, worden de betrokken partijen via ons systeem op de hoogte gesteld. Denk hierbij aan magazijnen en vervoerders. Deze partijen worden samengebracht en alles wordt op elkaar afgestemd. Zo verloopt het verzendproces erg soepel. Daarnaast regelt het systeem ook zaken als het verzendlabel, track en trace informatie en de benodigde transportdocumenten. Naast dat de software de verzending in gang zet, controleert u met dit systeem ook de voorraad en regelt u eenvoudig het retourenmanagement.

 

Neem voor vragen contact met ons op

Door ons systeem kunt u uw logistieke proces zodanig vereenvoudigen dat uw kosten afnemen en uw omzet juist stijgt. De verzending gaat erg soepel en snel en dat merken uw klanten gegarandeerd. De kans is daarom groot dat zij bij u terugkomen. Dit verhoogt de retentie en conversie van uw webshop. Niet voor niets zijn we onderdeel geworden van het netwerk van Exact partners. Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag dan een demo aan of maak direct een account aan via onze website. Voor vragen belt u ons op 0031 (0)85 06 08 666 of stuurt u een e-mail naar info@deliverymatch.nl.

Stuur ons een e-mail