Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

✔ Realtime front-end integraties met webshops ✔ Wij kunnen het regelen van checkout tot deurbel ✔ Veel webshops, ERP, WMS systemen en vervoerders gekoppeld

Wilt u het ordermanagement binnen uw onderneming op ieder moment goed regelen dankzij handige software? DeliveryMatch heeft software ontwikkeld waarbij online ordermanagement wordt geregeld van checkout tot levering aan de deur. Wij zorgen voor alle koppelingen zodat u én uw klant het overzicht houden.

Vraag demo aan

 

Hoe werkt ordermanagement met onze software?

Onze software geeft op het moment van aankoop de meest ideale route weer om de bestelling bij uw klant te krijgen. Dit doen wij dankzij verschillende koppelingen met vervoerders, afhaalpunten en webshopsystemen. Het systeem toont de verschillende opties aan de klant, zodat hij of zij kan beslissen waar en wanneer ze de order willen ontvangen. Dit verhoogt de betrouwbaarheid én retentie van uw dienstverlening! De software van DeliveryMatch is bovendien eenvoudig te koppelen aan uw voorraadbeheer, zodat manco’s nooit meer een probleem opleveren.

 

Vraag een gratis demo aan

Wij zorgen ervoor dat uw supply chain omzetverhogend en kostenverlagend ingericht wordt. Ervaar onze logistieke softwareoplossing zelf. Vraag de gratis demo aan en ontdek zelf hoe de software uw ordermanagement regelt. Heeft u nog vragen of wilt u samen met een expert kijken of wij de geschikte TMS-leverancier voor u zijn? Neem dan contact met ons op 0031 (0)85 06 08 666 via of info@deliverymatch.nl.

Stuur ons een e-mail