Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

Cartoon verhoog uw omzetDeliveryMatch berekent tijdens de checkout van het online aankoopproces live de exacte inkoop verzendkosten voor een specifieke order en bezorgoptie. Het rekent bijvoorbeeld ook uit hoeveel producten in 1 doos passen en past de verzendkosten hierop aan. Dit proces loopt ‘onder water’ mee en is niet zichtbaar voor uw klant.

Tegelijkertijd berekent DeliveryMatch de consumentenprijzen voor de verschillende bezorgopties en toont deze in de checkout van de webwinkel. Vervolgens wordt het bedrag van de gekozen bezorgoptie op de betaalpagina toegevoegd aan het aankoopbedrag.

Vraagsturing kunt u toepassen met prijsdifferentiatie. Bijvoorbeeld door afleveren op dalmomenten goedkoper te maken en afleveren op piekmomenten duurder. Een door de week heen gelijkmatig proces van warehouse- en afleveractiviteiten met bijbehorende kostenbesparingen realiseert u zo gemakkelijk.

Indien u dat wenst, kunt u zelfs toeslagen berekenen voor het al dan niet kiezen door uw klant voor het in gedeeltes verzenden van de order indien niet alles direct beschikbaar is. U kunt zelf instellen of deze optie geboden zal worden aan uw klant of niet.

Bij crossborder verzenden is het hebben van een mogelijkheid om realtime de verzendkosten te kunnen berekenen op basis van elke specifieke zending essentieel. De verzendkosten kunnen namelijk per order zeer uiteenlopen en het risico is  dat er veel marge verloren gaat door de verzendkosten wanneer enkel gewerkt wordt met een vast bedrag, is enorm.

Kortingen bieden op verzendkosten

U kunt zelf instellen voor welke producten en vanaf welke bedragen voor welke landen u wel of geen korting op de verzendkosten wilt geven en hoeveel korting er dan eventueel gegeven moet worden. DeliveryMatch checkt tijdens het aankoopproces realtime alle parameters en zorgt ervoor dat op exact het gewenste moment de juiste korting al dan niet gegeven zal worden aan uw klant.

Betaling verzendkosten

DeliveryMatch zorgt ervoor dat de berekende verzendkosten direct in de checkout aan het te betalen totaal bedrag voor de order worden toegevoegd en de transactie dus in zijn geheel in één keer kan worden afgehandeld.

Sales engine & cost saver

  • U verhoogt u uw omzet tot minimaal  4% en gemiddeld 17% zo blijkt uit onderzoek en de praktijk.
  • U weet zeker dat u zo laag mogelijke verzendkosten kunt bieden zonder er zelf bij in te schieten.
  • U weet zeker dat u altijd voldoende verzendkosten vraagt.
  • U bespaart kosten doordat u met prijsdifferentiatie een vlak logistiek proces realiseert.