Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

Cartoon verhoog uw omzet
Laat uw klant zelf kiezen uit de verzendopties die mogelijk zijn voor elke specifieke order en stuur deze door middel van prijsdifferentiatie naar keuzes die optimaal zijn voor de warehousing en distributie. Verzendopties kunnen bijvoorbeeld zijn: afleveren op een adres, afhalen bij een filiaal van de webwinkel, afhalen bij een afhaalpunt van de vervoerder of gebruik maken van een afhaalkluis.

Wat te doen als niet de gehele order direct beschikbaar is?

Geen probleem! DeliveryMatch biedt de keuze aan u!
U kunt instellen dat u de gehele order pas gaat verzenden indien alle producten beschikbaar zijn en de bezorgopties op basis daarvan tonen. Of u kunt instellen dat er voor de producten die beschikbaar zijn de mogelijke afleveropties worden getoond zodat deze verzonden kunnen worden en dat overige producten nageleverd worden. Ook kunt u de keuze aan de uw klant laten. De DeliveryMatch software checkt volledig automatisch tijdens het checkoutproces wat de beschikbaarheid is van alle producten (en ook wanneer ze eventueel weer wèl beschikbaar zijn!) en past de mogelijkheden conform de instellingen automatisch aan.

Sales engine & cost saver

  • U verhoogt uw omzet (door conversie en retentie met minimaal 4% zo blijkt uit onderzoek. In de praktijk blijkt dit bij onze klanten zelfs nog hoger te zijn, gemiddeld 17%.
  • U bespaart kosten doordat enkel de operationeel goed uitvoerbare verzendopties voor elke specifieke zending worden getoond.