Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

✔ Realtime front-end integraties met webshops ✔ Wij kunnen het regelen van checkout tot deurbel ✔ Veel webshops, ERP, WMS systemen en vervoerders gekoppeld

DeliveryMatch is een Shopware-partner waarbij wij ons systeem aanbieden aan ondernemers die een slimme oplossing zoeken voor het verzenden van producten. Door ons systeem via Shopware aan te bieden, helpen we ondernemers bij het vereenvoudigen van hun logistieke proces. Met Shopware ontwikkelt u zelf een webshop die volledig past bij uw onderneming en de wensen van uw klant.

Vraag demo aan

 

Wat doet ons systeem voor een Shopware-partner?

Onze logistieke softwareoplossing geeft de informatie, zoals aangegeven door de klant bij de bestelling, door aan de juiste magazijnen en vervoerders. Zo weten zij precies welke producten wanneer op welke locatie moeten zijn. Dankzij deze snelle communicatie schiet het transportproces direct in gang. Ons systeem neemt niet alleen uw ordermanagement uit handen, maar zorgt ook voor meer conversie en retentie. Daarnaast is ons systeem gekoppeld aan diverse webshops, andere systemen en vervoerders. Wij zijn onder andere partner van:

 

Probeer het systeem uit via een demo

Wilt u uw logistieke proces ook vereenvoudigen en gebruikmaken van onze diensten als Shopware-partner? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0031 (0)85 06 08 666. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen via info@deliverymatch.nl. Bij ons als Shopware-partner bent u verzekerd van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Wilt u het systeem liever eerst uitproberen? Vraag dan een demo aan.

Stuur ons een e-mail