Shopware partner — DeliveryMatch

Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

✔ Realtime front-end integraties met webshops ✔ Wij kunnen het regelen van checkout tot deurbel ✔ Veel webshops, ERP, WMS systemen en vervoerders gekoppeld

DeliveryMatch is aangesloten bij het platform van Shopware en is daarmee partner van alle andere bedrijven die onderdeel zijn van dit netwerk. Wij bieden ons systeem aan aan ondernemers die een slimme oplossing zoeken voor het verzenden van producten. Door ons systeem op dit platform aan te bieden, kunnen we deze ondernemers helpen bij het vereenvoudigen van hun logistieke proces. Daarnaast werken we er samen met Shopware aan om ons transportmanagementsysteem nog meer te optimaliseren, waar u weer van profiteert.

Vraag demo aan

 

De voordelen van het systeem van een Shopware partner

Ons systeem kent vele voordelen en we zijn daarom ook niet voor niets Shopware partner geworden. Zo is ons systeem gekoppeld aan diverse webshops, andere systemen en vervoerders. Hierdoor wordt bepaalde informatie snel gecommuniceerd en wordt het transportproces direct in gang gezet. Het systeem geeft de informatie, zoals aangegeven door de klant, door aan de juiste magazijnen en vervoerders. Zo weten zij precies welke producten wanneer op welke locatie moeten zijn. Door de soepele en snelle levering zijn uw klanten gegarandeerd tevreden en is de kans groot dat ze nog een keer bij u terugkomen. Ons systeem neemt dus niet alleen uw werk uit handen, maar zorgt ook voor meer conversie en retentie. De software zorgt hiermee voor een hogere omzet en lagere kosten.

 

Probeer het systeem uit via een demo

Wilt u uw logistieke proces ook vereenvoudigen en gebruikmaken van ons handige systeem? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0031 (0)85 06 08 666. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen via info@deliverymatch.nl. Bij ons als Shopware partner bent u verzekerd van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Wilt u het systeem liever eerst uitproberen? Vraag dan een demo aan. Naast dat u ons kunt vinden via Shopware zijn we ook aangesloten bij andere platformen, waaronder Exact en Lightspeed.

Stuur ons een e-mail