Shopify partners — DeliveryMatch

Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

✔ Realtime front-end integraties met webshops ✔ Wij kunnen het regelen van checkout tot deurbel ✔ Veel webshops, ERP, WMS systemen en vervoerders gekoppeld

DeliveryMatch is een van de Shopify partners en daarom bieden wij ons systeem aan voor bedrijven die aangesloten zijn bij dit platform. Shopify is een platform die diverse tools biedt aan bedrijven en zelfstandigen om bijvoorbeeld meer inkomsten te generen. Daarnaast hebben ze ook het zogeheten partnerprogramma. Diverse bedrijven zijn hierbij aangesloten en bieden hun tools aan voor iedereen in het klantenbestand van Shopify. Ook wij zijn hier onderdeel van. Met ons transportmanagementsysteem willen we bedrijven een eenvoudig hulpmiddel bieden voor hun logistieke werkproces.

Vraag demo aan

 

Onderdeel van het netwerk van Shopify partners

Door onderdeel te zijn van de Shopify partners zijn wij in staat om ons systeem aan elke klant in het netwerk van Shopify aan te bieden. Door samen te werken met deze initiatiefnemers hebben we het systeem nog verder kunnen ontwikkelen. Voor onder andere retailers, transportbedrijven en fabrikanten hebben we met ons systeem het logistieke proces nog makkelijker gemaakt. Wanneer uw klant bijvoorbeeld een product bestelt in de webshop krijgt hij of zij bij de checkout diverse leveringsopties. Denk daarbij aan de keuze om het pakket thuis of bij een afhaalpunt te laten bezorgen en op welke dag en tijdstip dit gebeurt. Zodra deze informatie bekend is, wordt dit automatisch doorgestuurd naar de betrokken partijen zoals magazijnen, vervoerders en afhaallocaties. Het hele proces is zo geautomatiseerd en u heeft hier zelf geen omkijken naar.

 

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat DeliveryMatch, als een van de Shopify partners, voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0031 (0)85 06 08 666 of stuur een e-mail naar info@deliverymatch.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden en kijken samen met u wat ons systeem voor uw bedrijf kan betekenen. Naast dat we aangesloten zijn bij Shopify zijn we ook een partner voor andere platformen, zoals Shopware.

Stuur ons een e-mail