Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

✔ Realtime front-end integraties met webshops ✔ Wij kunnen het regelen van checkout tot deurbel ✔ Veel webshops, ERP, WMS systemen en vervoerders gekoppeld

DeliveryMatch is een van de Shopify-partners en daarom bieden wij ons systeem aan voor bedrijven die aangesloten zijn bij dit platform. Shopify is een platform dat diverse tools biedt aan bedrijven en zelfstandigen om bijvoorbeeld meer inkomsten te genereren. Met DeliveryMatch willen we bedrijven een eenvoudig hulpmiddel bieden voor hun logistieke werkproces.

Vraag demo aan

 

Wat betekent het om een van de Shopify-partners te zijn?

Als een van de Shopify-partners is ons doel om voor onder andere retailers, transportbedrijven en fabrikanten het logistieke proces makkelijker te maken. Wanneer uw klant bijvoorbeeld een product bestelt in de webshop, krijgt hij of zij bij de checkout diverse leveringsopties. Denk daarbij aan de keuze om het pakket thuis of bij een afhaalpunt te laten bezorgen en op welke dag en tijdstip dit gebeurt. Zodra deze informatie bekend is, wordt dit automatisch doorgestuurd naar de betrokken partijen zoals magazijnen, vervoerders en afhaallocaties. Het hele proces is zo geautomatiseerd en u heeft hier zelf geen omkijken naar. Naast dat we aangesloten zijn bij Shopify zijn we ook een partner voor andere platformen:

 

Ontdek wat er mogelijk is met onze software

Bent u benieuwd wat DeliveryMatch, als een van de Shopify-partners, voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Bel ons op 0031 (0)85 06 08 666 of stuur een e-mail naar info@deliverymatch.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden en kijken samen wat ons systeem voor uw bedrijf kan betekenen.

Stuur ons een e-mail