Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

Cartoon multi-carrier oplossingHet DeliveryMatch multi-carriermanagement samengevat

  • Vanaf slechts één platform eenvoudig verzenden met zowel lokale vervoerders als wereldwijde netwerken.
  • Verzenden met één of meerdere vervoerders tegelijk.
  • Eenvoudig wisselen of bijschakelen van vervoerders.
  • Automatische laten selecteren van de juiste verzendmethode, vervoerder, servicelevel èn afleveroptie voor elke zending.
  • Verzendkosten automatisch calculeren.
  • Maatwerk- of onderhoudskosten besparen, want alles is standaard.

Één systeem, alle vervoerders

Vooruitstrevende e-commerce ondernemingen kiezen voor de dynamische verzend en -afleversoftware van DeliveryMatch: één systeem dat toegang biedt tot verzending via nagenoeg alle vervoerders (100+) binnen Nederland en bijna alle landen ter wereld. Het toevoegen van nieuwe vervoerders en wisselen tussen vervoerders is zeer eenvoudig. U maakt afspraken met de vervoerders, DeliveryMatch regelt de rest, zonder de hoge kosten van maatwerk.

Ga crossborder

Uiteraard is DM gekoppeld met bekende vervoerders als PostNL, DHL Parcel, Dynalogic, DPD, BPost, Dachser en GLS. Daarnaast met lokale experts als Fietskoeriers, Redjepakketje en BR8 of de speciale vervoerders zoals Transmission, Mainfreight en Parts Express. Ook beschikt u met DM direct over het wereldwijde netwerk van vervoerders als UPS, DHL Express en FedEx. Speciale services met vervoerders als PostNL Extra@Home, JP Haarlem en Dynalogic XXL zijn direct in te schakelen.

Met DeliveryMatch hebt u alle ingrediënten compleet voor nationaal en crossborder succes en bespaart u zich het ontwikkelen van extra of nieuwe koppelingen.