Magento partners — DeliveryMatch

Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

✔ Realtime front-end integraties met webshops ✔ Wij kunnen het regelen van checkout tot deurbel ✔ Veel webshops, ERP, WMS systemen en vervoerders gekoppeld

Als een van de Magento partners bieden wij ons systeem aan aan bedrijven die hulp nodig hebben bij hun logistieke proces. Wij delen onze expertise met klanten van dit platform die behoefte hebben aan een eenvoudig systeem wat betreft de verzending van producten. Door onderdeel te zijn van het netwerk van Magento partners hebben we toegang tot een uitgebreid klantenbestand en kunnen we vele bedrijven ondersteunen. Of het nu gaat om retailers, fabrikanten of transportbedrijven; wij bieden dé oplossing voor het snel en eenvoudig verzenden van producten.

Vraag demo aan

 

Een optimaal systeem door het netwerk van Magento partners

Als onderdeel van het netwerk van Magento partners bieden we niet alleen een logistiek systeem aan voor diverse bedrijven, maar werken we er ook aan om dit systeem nog meer te optimaliseren. Zo profiteren u en uw klanten van een zo soepel mogelijk verzendproces. Van het verzamelen van informatie bij de check-out tot het regelen van een vervoerder die de producten op de juiste locatie bezorgd; het hele verzendproces wordt door onze software geregeld. Daarnaast gebruikt u het systeem ook voor voorraadbeheer en regelt u eenvoudig het retourenmanagement.

 

Vraag een demo aan

Bent u benieuwd wat wij als een van de Magento partners voor u kunnen regelen? Neem dan contact met ons op door te bellen op 0031 (0)85 06 08 666 of een e-mail te sturen naar info@deliverymatch.nl. Als u het systeem eerst wilt uitproberen, is dat ook mogelijk door een demo aan te vragen. Zo ziet u met eigen ogen hoe het systeem werkt en of het past bij uw bedrijf.

Stuur ons een e-mail