Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

✔ Realtime front-end integraties met webshops ✔ Wij kunnen het regelen van checkout tot deurbel ✔ Veel webshops, ERP, WMS systemen en vervoerders gekoppeld

Als een van de Magento-partners bieden wij een eenvoudig systeem aan wat betreft de verzending van producten. Door onderdeel te zijn van het netwerk van Magento-partners hebben we toegang tot een uitgebreid klantenbestand om bedrijven te ondersteunen. Of het nu gaat om retailers, fabrikanten of transportbedrijven; wij bieden dé oplossing voor het snel en eenvoudig verzenden van producten via uw webshop.

Vraag demo aan

 

Een optimaal systeem door het netwerk van Magento-partners

Als onderdeel van het netwerk van Magento-partners bieden we niet alleen een logistiek systeem aan voor diverse bedrijven, maar werken we er ook aan om dit systeem nog meer te optimaliseren. Zo profiteren u en uw klanten van een zo soepel mogelijk verzendproces. Van het verzamelen van informatie bij de checkout tot het regelen van een vervoerder die de producten op de juiste locatie bezorgd; het hele verzendproces wordt door onze software geregeld. Daarnaast gebruikt u het systeem ook voor voorraadbeheer en regelt u eenvoudig het retourenmanagement. Andere gekoppelde systemen waar wij partner van zijn, zijn onder andere:

 

Vraag een demo aan

Bent u benieuwd wat wij als een van de Magento-partners voor u kunnen regelen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0031 (0)85 06 08 666 of een e-mail te sturen naar info@deliverymatch.nl. Als u het systeem eerst wilt uitproberen, is dat ook mogelijk door een demo aan te vragen.

Stuur ons een e-mail