Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

✔ Realtime front-end integraties met webshops ✔ Wij kunnen het regelen van checkout tot deurbel ✔ Veel webshops, ERP, WMS systemen en vervoerders gekoppeld

DeliveryMatch heeft een samenwerking met Lightspeed en is een van de partners die aangesloten is bij dit netwerk. Dit houdt in dat we via het netwerk en klantenbestand van Lightspeed bedrijven ondersteunen met ons systeem. Dit zijn voornamelijk retailers, logistiek dienstverleners en transportbedrijven, maar ook fabrikanten en importeurs zijn hier onderdeel van. Al deze bedrijven helpen we bij het optimaliseren van hun logistieke proces.

Vraag demo aan

 

Als onderdeel van de Lightspeeds partners helpen we uw bedrijf op weg

Samen met Lightspeed zorgen we ervoor dat bedrijven en andere partners optimaal gebruik kunnen maken van ons systeem. Door het uitgebreide klantenbestand van deze organisatie hebben wij al vele bedrijven kunnen helpen bij het verbeteren van hun logistieke proces. Ons systeem neemt veel werk uit handen. Zo wordt vanaf de checkout van uw webshop tot aan de deurbel van uw klant alles automatisch in gang gezet. Aan de hand van de wensen van de klant, wat betreft de levering van een pakket, worden magazijnen, vervoerders en eventuele afhaalpunten geïnformeerd. Daarnaast wordt het verzendlabel, de track en trace informatie en de transportdocumenten door het systeem in orde gemaakt. Dit zorgt voor een soepel transportproces waar u zelf nauwelijks werk aan heeft.

 

Vraag een demo aan of maak direct een account aan

Wij zijn erg trots dat we behoren tot de Lightspeed partners en op deze manier nog meer bedrijven kennis kunnen laten maken met ons systeem. Naast dit platform zijn we ook aangesloten bij onder andere Magento en Shopify. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0031 (0)85 06 08 666 of een e-mail te sturen naar info@deliverymatch.nl. Daarnaast is het mogelijk om een demo aan te vragen of direct een account aan te maken via onze website.

Stuur ons een e-mail