Stuur ons een mail

Stuur ons een mail

DeliveryMatch staat in de top-10 van Europese Tech bedrijven! Een lijst samengesteld door een een Europees panel van experts.

DeliveryMatch, een logistiek technologiebedrijf met een innovatief transportbeheersysteem, helpt retailers om de volledige controle te krijgen over hun hele logistieke keten. De software helpt retailers, logistieke dienstverleners, fabrikanten en vervoerders om de meest voorkomende uitdagingen in de B2C-, B2B- en C2C-logistieke operaties via TMS het hoofd te bieden.

Het project met Ekoplaza, een biologische supermarkt die voor de uitdaging stond om hun online activiteiten op te schalen door de toenemende vraag van de consument, is een goed voorbeeld van hoe DeliveryMatch hun software met succes heeft geactiveerd. Ekoplaza is nu in staat om hun voorraden, beschikbaarheid en magazijncapaciteit te beheren en op zijn beurt betrouwbare tijdige leveringen mogelijk te maken.

Met al veel innovatieve mogelijkheden geïmplementeerd in de software, kijkt DeliveryMatch ook vooruit door nieuwere en meer intuïtieve functionaliteiten toe te voegen. Daarom werkt het bedrijf aan kunstmatige intelligentie die het systeem in staat zal stellen om automatisch de volledige logistieke activiteiten van een gebruiker te optimaliseren op basis van de parameters die in de interface zijn ingevoerd en historische gegevens. En daarnaast de veelbelovende road-map waarmee retailers de CO2-uitstoot van elke zending in real-time kunnen berekenen.

Interview met  Roland Slegers-Leijsten (CEO DeliveryMatch) en Tom van Dam (COO DeliveryMatch): DeliveryMatch in top 10 Logistic Tech Companies Europe 2020_1-2

Top-10 Logistic Solution Providers in Europe 2020: DeliveryMatch in top 10 Logistic Tech Companies Europe 2020_3-end

Voor het hele magazine klik hier